´╗┐

Horoscopul chinezesc

Zodiacul chinezesc - bouBOU
- luna ianuarie -

Horoscopul chinezesc - bou

Semnul Boului este simbolul prosperitatii prin munca si curaj. O astfel de persoana va fi demna de incredere si foarte calma. Incapatanarea si adesea prejudecatile il transforma intr-un idivid dificil. Avand un caracter ferm si plin de incredere va indeplinii functii de autoritate si responsabilitate. Are o minte logica si hotarata. Este o persoana sistematica, adera la sabloane si are un foarte mare respect pentru traditie, se poate spune ca este usor conservator. Aceasta atitudine il ajuta in a evita eventualele acuze pe nedrept si este genul de individ care vrea sa faca exact ceea ce i se cere, fiind o persoana foarte ordonata,, tenacitate si devotata. Este un om care-si tine promisiunile, iar cuvantul dat este respectat.Se va angaja cu toata forta in orice sarcina pe care cu siguranta o va duce la bun sfarsit, mai ales ca nu este genul care sa se inece la mal.

In dragoste Boul va da dovada de naivitate, nu este o persoana romantica cu serenade sub clar de luna, sau poezii deoarece nu are abilitatii pentru astfel de lucruri. Pentru ca sunt traditionalisti necesita rabdare, dar odata ajuns la sufletul lor ai garantia sentimentelor profunde si al loialitati.

In familie, vorba lui e lege si toti trebuie sa fie de acord cu ideiile si hotararile lui. Este devotat familiei si poate acesta este motivul pentru care doreste ca totul sa fie clar si curat. Este capabil de orice sacrificiu cand vine vorba de familie, daca va fi dezamagit in dragoste nu se va plange cum o fac alte semne, dar se va cufunda in munca si isi va trai in singuratate viata de teama unui nou esec.

Boul va insista sa-si achite datoriile pana la ultimul leu, daca va datoreaza ceva, nu-si va ierta niciodata daca nu-si va arata multumirea, dar acest lucru intr-un mod numai de el stiut si pe care el il considera adecvat pentru acel moment.

Atentie la rabdarea lui, pentru ca daca l-ati prins pe picior gresit ori paharul cu rabdare s-a umplut sa nu stati in calea lui. Isi va pierde tot ceea ce inseamna rationament si precum taurul se va arunca si va inlatura pe oricine din calea sa, singurul lucru bun pe care-l poti face in asemenea situatii, care sunt rare, este sa te dai la o parte din drumul sau pana ii va trece.

Persoanele din aceasta zodie sunt: atente,i constiincioase si uneori autodidacti, acestia duc lucrurile pana la capat. Va lua toate masurile necesare pentru a-si proteja familia si pentru a le oferi un confort. Nu- plac jocurile si prefera sa fie totul clar in orice face. Acest tip de om va fi un invingator prin propriul efort.

Boul de metal

Acest tip de Bou este foarte clar si hotarat, nu va putea fi acuzat niciodata de faptul ca nu stie ce vrea sau ce anume sa faca. Este un tip foate responsabil si te poti baza pe cuvantul lui. Chiar daca nu poseda o latura afectiva poate avea inclinatii spre eruditie si poate fi un mare iubitor al muzicii clasice si al artei, nu-i pasa daca munceste dn greu, atata timp cat acest lucru ii face placere. Nu cunoaste cuvantul "esec" sau "nu pot".

Boul de apa

Este un tip ceva mai rational, care accepta sugestiile celor din jur. Este preocupat de confortul din viata sa si se va sprijini pe lege si ordine in tot ceea ce va intreprinde. Poseda o concentrare distributiva, lucru care-l va ajuta in dezarmarea fortelor adverse, fapt ce-i va asigura victoria. Ii plac lucrurile puse in ordine si are contributii notatbile in aceasta activitate pentru ca are rabdare sa astepte momentul potrivit.

Boul de lemn

Este constiincios dar nu ia in seama sentimentelor celor din jur. Tine la etica si morala, fiind un tip cinstit si impartial. Este mai putin incapatanat decat celelalte tipuri din aceasta zodie si reuseste sa se supuna majoritatii atunci cand crede ca este cazul. Este plin de energie pe care o va folosi la maxim. Va putea urca pe culmi nebanuite si va aduna multe bogatii daca va reusi sa dezvolte actiuni colective eficiente si nu numai, este capabil sa lucreze in echipa si va fi inclnat sa domine.

Boul de foc

Este tipul cel mai energic, cel mai bataios si cu cea mai mare dorinta de putere si marire din aceasta zodie. Poseda o putere de autocontrol bine dezvoltata, evidentiind un caracter puternic si iute. are convingerea superioritatii sale si este o fire materialista. Focul care arde in el il poate transforma in dictator. Foarte convins de calitatile pe care le are tinde sa-i subestimeze pe cei din jurulu lui. Este un tip foarte cinstit si nu cauta castig de pe urma celor pe care-i poate elimina sau mai slabi ca el. Familia are parte de tot efortul mucii sale, protejandu-i si avand grija sa nu le lipseasca nimic.

Boul de pamant

Este tipul mai putin creativ, dar credincios muncii pe care o face. Un tip hotarat care stie ce vrea si care va ajunge departe. Imboldul muncii pe care o depune este dorinta de siguranta si stabilitate. Se va lupta in vederea cresterea nivelului propriu de viata, nu se va plange atunci cand intampina greutatii si nu va varsa o lacrima. Va fi foarte greu sa-l dobori ori sa-l dai jos din rang. Desi nu este prea romantic si nu arata prea multa sensibilitate, senimentele lui sunt sincere si puternice fiind statornic si loial familiei.Horoscopul chinezesc