´╗┐

Horoscopul chinezesc

Zodiacul chinezesc - caineCAINE
- luna octombrie -

Horoscopul chinezesc - caine


Cainele este cel mai indragit semn din zodiacul chinezesc, reprezentand o persoana cinstita si inteligenta cu un dezvoltat spirit al loialitatii, corecta si drepta. Cainele este dispus sa asculte parerile celor din jur creionandu-si o parere dreapta si corecta despre o anumita situatie sau persoana.

Este mereu dispus sa sara in ajutorul celor aflati la necaz, fiind un prieten sincer si devotat. Mania sa se poate isca repede si fara un motiv real, dar la fel de repede se stinge fara resentimente, rautati sau gelozie. Este un avocat natural al celor nedreptatiti pe care-i ocroteste, neasteptand nicio rasplata in urma actiunii lui. Cainele imparte oamenii in categorii distincte: fie in dusmani, fie in prieteni.

Nativii cainelui devin violenti doar atunci cand sunt atacati sau intaratati pe domeniul lor. Vor muncii din greu atunci cand au ceva de castigat, in genere fiind o fire boema. Cu inteligenta sa ascutita si caracterul sau nobil poate urca usor pe culmile gloriei. Oamenii au incredere in el si-l stimeaza mult deoarece este un conducator rational si altruist fiind mereu de partea adevarului. Nu este atras de bogatie, dar de cele mai multe ori se naste intr-o familie bogata.

Are o natura pesimista, tinde sa-si faca griji din orice motiv si se asteapta ca necazurile sa apara de peste tot. Temperamentul sau spontan si critica sa dura pot face mult rau, dar recurge la acestea doar cand celelalte argumente nu-si mai au rostul. Odata intaratat la cearta sau bataie va duce lupta pana la capat folosindu-se doar de metode cinstite pentru a castiga. Pe plan profesional poate excela ca militar, avocat, profesor, judecator sau misionar, fiind o persoana revolutionara cu vederi pacifiste.

Se indragosteste greu, dar odata lovit de sageata lui Cupidon devine tandru si atent cu persoana iubita careia ii va fi fidel toata viata.

Cei nascuti sub acest semn sunt persoane sanatoase, rezistente la efort si munca grea. Cei din jurul cainelui ii cauta prietenia, deoarece in momentele de necaz, cainele este acolo oferindu-le ajutorul.

Cainele de metal

Este neclintit in convingerile sale si foarte critic cu cei din jur, avand in general o tinuta nobila si un suflet caritabil. Poate fi rigid si fara scrupule atunci cand este inconjurat de dusmani pe care-i va urmarii peste tot pana ii va nimicii. Este disciplinat si ia in serios orice lucru care trebuie dus la bun sfarsit. Este o persoana hotarata cu puternice vederi politice, avand capacitatea de ai convinge pe multi sa i se alature unei cauze nobile.

Cainele de apa

Cainele de apa este intuitiv, mult mai adaptat decat ceilalti caini, indulgent cu sine si cu cei din jur, adesea insusindu-si laude nemeritate. In ciuda personalitatii pe care o are nu va fi capabil sa sa stabileasca legaturi foarte puternice cu cei apropiati. Este o personalitate excitanta plina de viata si veselie. Iubeste sa iasa in societate si sa se bucure de viata.

Cainele de lemn

Nativii acestei zodii sunt fermecatori, pasionali si calmi, in ciuda candorii si neincrederii fata de persoanele necunoscute. Sunt persoane care vor muncii din greu pentru a realiza ceva in viata, cunoscand astfel adevarata valoare a lucrurilor. In general sunt orientati spre grupuri cu tendinte aristcrate incercand sa fie pe placul acestora. Duc o viata aventuroasa, mereu in cautare de nou si senzatii tari.

Cainele de foc

Este cel mai teatral dintre caini iesind in evidenta prin personalitatea sa prietenoasa si incantatoare. Spiritul sau independent si curajos il va face sa straluceasca si sa fie mereu in centrul atentiei, cei din jur cautandu-i prietenia. Focul il face mai creativ si mai pur in exprimare, este dotat cu o vointa si o cinste naturala in fata careia greu rezisti. Caracterul sau nonconformist alaturi de idealismul si curajul sau il vor face sa urce pe treptele succesului.

Cainele de pamant

Cainele de pamant este impartial si vigilent, mereu in cautarea dreptatii si adevarului. Linistit, amabil dar foarte tainic va sti sa-si impuna dorintele si sa-i faca pe cei din jur sa-l urmeze. Este cel mai pesimist dintre caini, vazand probleme si necazuri peste tot. Inainte de a lua o hotarare imporanta cantareste cu grija problema alegand varianta optima. In dragoste este fidel si devotat partenerului de viata pentru care poate renunta la orice.Horoscopul chinezesc