Horoscopul chinezesc

Zodiacul chinezesc - calCAL
- luna iunie -

Horoscopul chinezesc - cal


Nativi zodiei calului sunt persoane populare, agreabile, istete si placute nu atat prin fizionomie cat prin caracterul lor unic. Firea schimbatoare il face pe cal sa fie melancolic, incapatanat si imprudent in actiunile ce le intreprinde. In cea ce priveste viata amoroasa se indragosteste repede si des dar la fel de usor sare la alta relatie.

Calul se dovedeste a fi un aventurier care iubeste cu adevarat doar imbracamintea stralucitoare, viata usoara si odihna. Stie sa-si administreze bani este energic si uneori cam aspru, lucru ce il face foarte sigur de el, aceasta siguranta il face sa ia decizii promte si rapide in momente de criza care de cele mai multe ori se dovedesc a fi inspirate.

Iubeste muzica si distractia fiind o persoana vesela care accepta complimentele si laudele, este descurcaret avand un dezvoltat simt al afacerii. Latura sa negativa este incapatanarea si faptul ca este impulsiv actionand necugetat atunci cand se enerveaza. Are pretentii exagerate de la cei din jur, pretentii pe care nici el nu le respecta. Calul doreste ca toata lumea sa-i urmeze neconditionat vointa, iar atunci cand acest lucru nu se intampla apeleaza la forta si jigniri.

Persoanele nascute in zodia calului cauta in viata: libertate, fericire si bunastare. Starile sufletesti îi sunt influentate de situatia in care se afla, cu alte cuvinte se lasa condus de situatie. Celor nascuti in zodia calului le este greu sa faca fata unui program impus sau sa respecte regulile cu toate ca au pretentia ca cei din jur sa o faca. Calul reprezinta o masinarie mereu in cautare de idei noi ce pot fi puse in practica pentru a-si usura munca si a-si creste profitul.

In cea ce priveste dragostea este o fire schimbatoare care se plictiseste repede de partenerul de viata si doreste ceva nou, nu se lasa prins in obligatiile de cuplu decat daca se indragosteste cu adevarat lucru ce se intampla rar si atunci devine docil si iubitor.

Se spune despre reprezentii zodie calului ca sunt persoane circumspecte si vad peste tot pericole si dusmani care comploteaza mereu sa le faca rau.

Calul de metal

Este un tip popular dar in acelasi timp indisciplinat si arogant. Calul de metal este mereu in cautare de aventura si incearca sa ajunga pe carari nebatatorite si nedescoperite pana atunci. Nu se poate concentra daca cineva incearca sa-l impinga de la spate in ceea ce intreprinde, acest lucru impingandu-l spre esec, in schimb daca este lasat in ritmul si in voia lui poate avea realizarii remarcabile. In momentele lui de decadere are nevoie de sprijinul si intelegerea celor apropiati.

Calul de apa

Foarte interesat de propria infatisare si confort, calul de apa este un tip agreabil cu un dezvoltat simt al afacerii si mereu pus pe petrecere. Se adapteaza usor la schimbari si poate reveni usor dupa un moment de decadere luand totul de la zero. Are un dezvoltat simt al umorului binedispunandu-i pe cei din jur prin umorul sau rafinat. In momentele de suparare devine artagos, inconsecvent si da dovada de o indiferenta deplorabila fata de cei din jur.

Calul de lemn

Calul de lemn este cel mai rational tip de cal, fiind prietenos si sociabil cu cei din jur. Are o gandire disciplinata fiind capabil de o creatie intelectuala clara si sistematica usor de inteles de cei carora se adreseaza. Iubeste consecventa fiind un autodidact desavarsit mereu in cautare de inventii si concepte noi. Calul de lemn este un muncitor neobosit, care-si stie locul si ce are de facut.

Calul de foc

Nativi acestei zodii sunt persoane inteligente care incearca sa aduca schimbarea atat in viata lor cat si a celor din jur in bine prin forta si putere de convingere. Este cel mai pasional dintre cai are fler, farmec, este binevoitor si mereu dispus sa-i ajute pe cei aflati la nevoie. In dragoste iubeste viata dubla nefiind multumit mai mereu de partener de care se plictiseste repede. Are un dezvoltat simt antreprenorial, cu mare putere de convingere si incredere in sine.

Calul de pamant

Calul de pamant este un tip cu miscari lente dar sigure si bine gandite, nu face nici o miscare inainte de a intoarce pe toate fetele problema ce urmeaza sa o rezolve. Este o persoana logica cu capacitatea de a pune pe linia de plutire afacerile esuate si de a-i convige pe cei din jur sa puna osul la munca. Defectul principal este neincrederea deoarece este foarte suspicios si peste tot vede complotisti.Horoscopul chinezesc