´╗┐

Horoscopul chinezesc

Zodiacul chinezesc - porcPORC
- luna noiembrie -

Horoscopul chinezesc - porc


Acest semn zodiacal reprezinta semnul cinstei, al simplitatii si al moralitatii. Este o persoana eleganta, galanta, hotarata si curajoasa, dedicandu-se in totalitate scopului ales. La o prima impresie el pare necioplit si jovial, dar dupa ce ajungi sa-l cunosti mai bine se dovedeste a fi o persoana buna si de incredere. Porcul este popular si optimist deoarece tanjeste dupa armonia universala.

Nu-i plac certurile si chiar daca se cearta cu cineva nu-i va purta pica, aplicand regula "ce a fost, a fost". Este inzestrat cu o rabdare nativa, avand calitatile unui profesor excelent. Iubeste viata sociala, petrecerile si dezmatul. Este o persoana norocoasa, avand mereu in jurul sau oameni dispusi sa-l ajute sau sa-i ofere favoruri.

Este usor de enervat, dar pentru ca uraste certurile le va evita cautant o cale impaciuitoare. Acest tip este un mare fondator avand inclinatii caritabile si un spirit altruist mereu dornic sa imparta ce are cu cei din jur. Se conduce dupa dictonul "Traieste clipa", fapt ce il reface foarte repede dupa un necaz sau o deziluzie in dragoste. Daca ajunge intr-un post de conducere devine propriul sau dusman, deoarece nu este capabil sa-si puna in aplicare ideile. Pe de alta parte, atunci cand este fortat si la capatul puterilor, raspunde cu salbaticie.

Secretul succesului sau rezulta in urma increderii si generozitatii sale, ii place sa lucreze din greu si va accepta duritatea muncii atata timp cat dispune de energie. Are o viata binecuvantata, condimentata cu veselie, dragoste si bani.

In dragoste, iubeste din toata inima, este tandru si afectuos, nestiind sa-si ascunda sentimentele, fapt ce-l face mai mereu sa fie ranit, deoarece are talentul de a-si cauta iubirea in persoane nepotrivite. Daca face alegerea potrivita traieste langa persoana iubita in liniste si pace pana la adanci batraneti.

Latura negativa a porcului este data de obsesia sa pentru sex, mancaruri si bautura, care daca nu este infranata il poate transforma in alcoolic. Daca este prins in falsul miraj al jocurilor de noroc devine nesabuit, cheltuind tot ce are.

Porcul de metal

Mandru, pasionat cu sentimente foarte puternice, mistretul de metal are de multe ori pofte nesatioase lipsindu-i tactul si rafinamentul. Pe cat de puternic se impune in cariera pe atat controlul asupra vietii personale este mai redus. Nu este obiectiv si poate devenii foarte periculos atunci cand ideile lui nu duc la un final fericit. Cand se enerveaza devine foarte violent, neacceptand infrangerea. Un lucru ce-i aduce de multe ori necazuri este ca-si supraapreciaza prieteni si subapreciaza dusmanul.

Porcul de apa

Porcul de apa are toate calitatile necesare unui ambasador de exceptie. In lupta cu dusmanii, pe langa faptul ca debordeaza de energie se dovedeste a fi si intuitiv in mutarile pe care acestia urmeaza sa le faca. Totusi, apa, il face sa caute ce-i mai bun in oameni, iar acesta incredere merge pana in ultimul moment, fiindu-i foarte greu sa creada in intentiile dusmanoase ale acestora. Este un pasionat al petrecerilor si dezmatului.

Porcul de lemn

Cu toate ca porcul de lemn este insetat de putere si de castiguri cat mai mari, latura sa caritabila il face sa-i ajute pe cei la nevoie si la necaz acordand mult timp si foarte multi bani actiunilor filantropice si bisericesti. Lemnul il face ordonat, scrupulos, devotat muncii in echipa si cautandu-si mereu colaboratori intre oamenii cinstiti si corecti. Este un bun orator, fiind mereu spiritul petrecerilor si adeptul distractiei.

Porcul de foc

Porcul de foc este o persoana puternica cu un eroism rar intalnit la alte zodii, incapatanat in tot ceea ce intreprinde urmarindu-si planurile pana la cele mai mici detalii. Poate sa ajunga pe culmile gloriei si al puterii sau sa cada in cea mai adanca prapastie a degradarii in functie de drumul pe care-l alege in viata. Este o fire intreprinzatoare, optimista si increzatoare careia nu-i este niciodata frica sa calce pe drumuri neumblate.

Porcul de pamant

Porcul de pamant este cel mai linistit tip cu un spirit sensibil si fericit. Pamantul il face productiv traind o viata imbelsugata si fericita, are inclinatii spre lumea finantelor unde poate imbratisa o cariera de succes. Dragostea de viata il face capabil sa suporte socuri si sa treaca peste greutati cu zambetul pe buze de parca acestea nu ar exista. Nativul acestei zodii nu este o persoana autoritara, el nefiind in stare sa-i impulsioneze pe cei din jur. Este un prieten adevarat, statornic, plin de solicitudine, care va evita nesiguranta si cauta linistea si armonia in viata lui de familie.Horoscopul chinezesc