Portal de divertisment si voie buna
Adauga-ne la favorite
  Acasa   Trimite-ne o reteta!   Facebook   Twitter  
   Horoscop si astrologie
Horoscop si astrologie
  • Horoscopul zilei   • Horoscopul vesel   • Horoscopul erotic   • Zodia ta   • Calculeaza zodia si ascendentul   • Horoscopul chinezesc   • Calculeaza-ti horoscopul chinezesc   • Zodiacul vechi romanesc   • Zodiacul african   • Zodiacul arboricol   • Zodiacul egiptean   • Zodiacul floral   • Zodiacul indian   • Zodiacul totemic   • Numerologie   • Bioritmul zilnic   • Compatibilitati   • Calculeaza-ti compatibilitatea in dragoste   • Semnificatia culorii ochilor   • Semnificatia culorilor   • Secretul zilei de nastere   • Afla ce ai fost in alta viata   • Afla trecutul, prezentul si viitorul   • Feng Shui - Numarul KUA

...  afla ce-ti aduce ziua de maine   ...
 

Horoscopul chinezesc


 
 


 
 

SARPE


Horoscopul chinezesc sarpe

     Sarpele este cel mai adanc si eigmatic ganditor, are cel mai bine dezvoltat simtul de autoconservare, este plin de gratie, iubeste mancarea buna, cartile, filmul si teatrul de buna calitate. Ca meserii are inclinatii spre filozofie, teologie, politica sau un siret om de afacerii. Persoanele nascute sub acest semn nu au incredere decat in propria judecata, iar la capitolul comunicare cu cei din jur stau foarte rau. Sarpele este un semn karmic, viata lui se va incheia fie in glorie fie in agonie in functie de masurile si deciziile luate de-a lungul vietii. .
     Este o fire sceptica, insa suspiciunile le pastreaza doar pentru sine tainuindu-si cu grija secretele, fara a lasa sa iasa la suprafata nici cel mai mic amanunt, suspiciunile si neincrederea sarpelui sunt directionate si asupra familiei si persoanelor apropiate.
     Elegant in vorbire si gusturii nu se coplace in discutii sterile si fara rost, poate fi generos cu banii sai atunci cand vrea sa-si atinga un scop dar in acelasi timp este cunoscut a fi crud si nemilos atunci cand i-si urmareste obiectivele. Serpii canaresc cu grija toate vorbele pe care le spun, analizeaza tot timpul situatia si profita de orice avantaj pe care-lintalnesc.
     In relatiile umane este posesiv si uneori razbunator, in acelasi timp priveste pe toata lumea cu neincredere si ca posibil dusman, nu va ierta pe nimeni care-si va incalca promisiunea, iar mania odata starnita nu mai cunoaste limite, miscarile sale sunt imprevizibile si are puterea sa astepte pana cand momentul razbunarii devine prielnic. Masca sa calma si indiferenta nu-i tradeaza niciodata simtamintele si cea ce este mai periculos la sarpe este faptul ca sub seninatatea sa, este mereu in garda si pregatit sa atace.
     Poate fi evaziv si derutant atunci cand i-a o hotarare, incat lasa impresia ca poate fi incoltit, dar intotdeauna se furiseaza si scapa, sarpele este politicianul perfect el poate negocia si povesti despre lucruri inimaginabile si inexistente ca si cum ar exista acolo langa el.
     Serpii pot afisa aceasi pasiune atat in cea ce priveste o afacere cat si in dragoste, de fapt cea ce afiseaza ei este de cele mai multe ori fals deoarece afiseaza o masca senzuala, de blandete si bunatate pentru a-si atinge scopul propus. Persoanele nascute sub acest semn duc o viata periculoasa si plina de intrigi mai ales aceia care vor sa iasa in evidenta si cu o nesabuita pofta de putere, in momentele de necaz si suparare serpi nu au caderi psihice, din contra devin mai inversunatii mentinandu-si treaza prezenta de spirit, poat face fata vestilor rele si dezastrelor fara a lasa impresia ca au fost marcati de acestea.
     Sarpele are un profund simt al responsabilitatii, mare dorinta de viata, de putere si de a realiza lucruri marete, ardoarea de realizare alaturi de energia bine canalizata il pot duce pe cele mai inalte culmi ale gloriei si puterii

          Sarpele de metal
     Are o gandire calculata, inteligent si o vointa nemarginita, este complotistul ideal miscandu-se iute si in liniste catarandu-se incet in posturi de conducere. Iubeste luxul, bogatia si viata usoara fiind o persoana dedicata bogatiei si puterii. Suspecteaza pe toata lumea de actiuni ascunse devenind uneori chiar paranoic, alt aspect negativ este dat de invidia permanenta canalizandu-si energia neincetat in dorinta de a-si invinge adversarii prin orice mijloace, accepta greu infrangerea sau decaderea. Poate fi generos si sociabil cu cei din jur, dar intotdeauna in mod defensiv, este posesiv, incearca sa-i domine pe cei din jur marcandu-si drumul ce trebuie urmat inca din tinerete.

          Sarpele de apa
     La fel cum se scurge apa asa are si acest sarpe abilitatile de a scapa din orice situatie oricat de intortochiata ar fi ea, sarpele de apa este viclean, materialist cu un dezvoltat spirit de afaceri, este dotat cu o mare capacitate de gandire si concentrare. Niciodata nu renunta la scopurile urmarite si nu pierde contactul cu realitatea, daca trebuie sa piarda pierde pe moment deoarece stie ca va avea mult mai mult de casticat in viitor. Are o buna memorie si abordeaza neincetat o nemultumire al propriului destin.

          Sarpele de lemn
     Sarpele de lemn este serios, cu intelepciune recunoscuta si o gandire dezvoltata. Este mereu in cautare de noi cunostinte simtind nevoia sa fie la zi cu ultimele informatii, in sentimente este constant si ingaduitor, iar nevoile sale primordiale sunt: stabilitatea emotionala si siguranta financiara. Este opulent, poate fi vanitos in cea ce priveste infatisarea sa deoarece tanjeste dupa admiratia si aprobarea celor din jur, va face orice pentru a realiza un succes durabil si la scara mare. Are gusturi rafinate, iubeste arta si tot cea ce sete frumos.

          Sarpele de foc
     Este activ si cu impulsurii dicatatoriale, depune eforturi pentru a-i castiga de partea sa pe cei din jur, este plin de incredere in sine si putere de conducere. Ca orice sarpe este suspicios prin firea sa si are incredere doar in propriile puterii nefiind un adept al lucrului in echipa, este pornit mereu sa condamne sau sa-i cenzureze pe cei din jur. Puternica sa dorinta pentru faima, putere si bani il vor face sa insiste asupra rezultatelor concrete, perseverand si neadmitand niciun compromis. Este cel mai senzual, infocat si gelos dintre serpi, va afisa o iubire sau o ura excesiva preocupat doar de sentimentele sale, adesea va avea un sfarsit tragic.

          Sarpele de pamant
     Sarpele de pamant este cald, spontan, formandu-si parerile asupra celor din jur incet si corect, este sociabil si capabil de comunicare si lucru in echipa. Are bine dezvoltata viziunea de ansamblu, este un tip ambitios si curajos care nu este afectat in timpul panici sau al haosului. Este un tip plin de farmec si gratie, calm si calculat fiind loial prietenilor si inconjurat mai mereu de admiratori. Zgarcit cu bani dar harnic cu inclinatii spre domeniul financiar, sarpele de pamant isi cunoaste limitele si nu se intinde mai mult decat este plapuma.