´╗┐

Horoscopul chinezesc

Zodiacul chinezesc - sobolanSOBOLAN
- luna decembrie -

Horoscopul chinezesc - sobolan


Sobolanul, de regula, este o personalitate luminoasa, fericit, fermecator si nu in ultimul rand sociabil, rar veti intalni un tip prapastios. Este dominat afectiv si acest lucru, in afaceri, il dezavantajeaza. Pentru familie si prieteni sentimentele sunt foarte profunde si reale. Capacitatea sa de iubire poate fi depasita doar de dorinta de inavutire. Este inconjurat de prieteni, dar in numar mic sau de conspiratori, chiar ii fac placere conspiratiile implicandu-se in ele.

Sobolanul in calitate de sef isi apreciaza subordonatii si arata mare intelegere la necazurile lor, dar toate acestea pana vine vorba de mariri salariale sau prime. Din acel moment el devine evaziv si zgarcit.

Femeia Sobolan este iubitoare de haine si lucruri vechi, cumparate la mana a doua. Cumpara lucruri de care chiar nu are nevoie. Latura negativa il face pe Sobolan sa iubeasca barfa, critica, comparatia, scandalurile si de cele mai multe ori pentru lucruri lipsite de importanta. Cei nascuti sub acest semn vor reusi in tot ceea ce fac pentru ca reusesc sa se adapteze cu foarte mare usurinta. Se descurca foarte bine in situatii de criza si intotdeauna va reusi sa depaseasca orice obstacol intr-un mod elegant. Autoconservarea este foarte imporanta si intotdeauna va alege calea mai putin inconvenienta.

Sobolanul vrea sa fac foarte multe lucruri intr-un timp scurt, fapt ce il duce la epuizare. Se presupune ca ar trebui sa fie foarte bogat pentru ca iubeste la nebunie banii. Zgarcitul Sobolan va suferii o mare pierdere financiara ca sa-si dea seama de faptul ca a fi avar nu foloseste nimanui si nu ajuta pe nimeni. Dragostea lui se imparte intre copii si parinti. Tanarul Sobolan are mare incredere in parintii lui si le trece cu vederea toate defectele. Ora de nastere joaca un rol foarte important in viata Sobolanului, cel nascut ziua este linistit pe cand cel nascut noaptea este foarte agitat.

Sobolanul de metal

Un mare iubitor de bani, pe care din pacate nu-i prea are pentru ca se intinde mai mult decat ii permite plapuma. Foarte emotiv prezentandu-se ca o persoana fericita si plina de farmec. In realitate este gelos, egoist si posesiv. Daca va reusi sa-si domine pornirile va avea succes, facandu-se remarcat si iubit de ceilalti oameni. De regula avansarea lui este datorata influentei cercurilor din care face parte.

Sobolanul de apa

Acesta are predispozitie spre activitati de natura intelectuala, datorita naturii sale intelegatoare si conformiste va fi respectat, dar totodata va manifesta o dorinta de dominare prin influenta zonelor de interes, ca persoana este calculat si perspicace. Nu este genul de om care sa faca discriminari si daca esti dispus sa-l asculti, iti va vorbi mult si bine. Va munci spre a-si desavarsi educatia si numic nu-l va opri din drumul pe care a ponit.

Sobolanul de lemn

Acest tip de Sobolan este orientat spre succes si va incerca sa exploreze orice. Are o buna cunoastere si intelegere asupra functionarii sistemului, mereu in descoperirea lui 'De ce?'. Are propriile principii si stie cu exactitate ce vrea. Este foarte strict, dar poate renunta repede la aceasta caracteristica daca vine vorba de propriile interese. Poate lansa idei si proiecte care se dovedesc a fi eficiente si nu va avea dificultati in a gasi sprijin.

Sobolanul de foc

Sobolanul de foc este dinamic si predispus la aventura, iubeste calatoriile, este devotat casei si familiei, este o fire deschisa dar agresiva. Nu are simtul diplomatiei, iar acest lucru ii dauneaza de cele mai multe ori iscand certuri fara rost. Nu va fi multumit cu drumul drept al vietii, nestiind cum sa-si fructifice sansele si norocul.

Sobolanul de pamant

Acest tip se va maturiza devreme. Este foarte realist si nu crede in vise pline de stralucire. Fericirea si multumirea exista, considera el, doar prin siguranta si disciplina. Apreciaza prieteniile vechi, este harnic si nu-i place sa-si schimbe locul de munca. Este constiincios in munca pe care o face, tinand foarte mult la reputatia sa si la imaginea pe care o are fata de cei din jur. Averea lui va creste foarte lent dar va fi sigura.Horoscopul chinezesc