´╗┐

Horoscopul chinezesc

Zodiacul chinezesc - tigruTIGRU
- luna februarie -

Horoscopul chinezesc - tigru


Tigrul simbolizeaza puterea, indrazneala si pasiunea. Tigrul fiind o persoana norocoasa este bine sa-l aveti prin preajma si sa profitati de norocul lui. Un stimulent important in viata lui este energia si dragostea de viata. Iubeste viata si-i place sa fie in centrul atentiei. Este nerabdator in a intreprinde ceva, dar avand o fire banuitoare nu este foarte sigur pe el si uneori ia decizii pripite. Foarte greu acorda increderea si la fel de greu isi stapaneste emotiile. Este foarte iute la manie, dar pe cat de iute pe atat de sincer, afectuo si cu simtul umorului dezvoltat. In ciuda firii lui iuti, iubeste copiii mici, animalele, muzica si orice lucru care-i poate stimula imginatia. Atunci cand se implica daruirea lui este maxima. Nu-i plac lucrurile facute pe jumatate si te poti baza pe el si pe cuvantul lui.

Tigrul nefiind un om care sa traiasca pentru propriul confort ori pentru o stare materiala deosebita, are o perioada in viata lui in care se lasa prada impulsurilor si senimentelor de moment. Este un moment in viata lui in care-si bate joc de tot ceea ce inseamna traditii, batandu-si joc de societate sfidand-o chiar. In limbajul tigrului aceste manifestari inseamna gasirea propriei identitati. Nimeni nu-l poate ura pentru acest fel de a fi, ba dimpotriva apropiatii lui vor sta alaturi de el apreciind sau nu aventurile sale, daca se intalneste cu dezamagirea, trebuie sa ramai langa el si sa fii sincer, dar nu-i reprosa nimic si asa pentru el nu va insemna nimic pentru ca el nu va intelege logica intamplarilor.

Nu fiti zgarciti cu persoanele din zodia tigrului, deoarece acestia i-si vor platii datoriile inzecit. Iubeste vorbele si se va agata de orice sfat pe care il va primi, insa nu intodeauna il va urma. Niciodata nu vei auzi din gura tigrului vreun cuvant de disperare, ba din contra intotdeauna in viata lui exista acea scanteie care-l va tine in viata pe care o iubeste, este un tip cald, simpatic si sensibil. Latura lui negativa este data de incapatanare si egoism.

Banii si puterea nu inseamna nimic pentru eu-ul lui. Dar sa nu indraznesti sa-i zadarnicesti planurile penru ca in acel moment te vei intalni cu cel mai nemilos si josnic om de pe pamant. RAZBUNAREA va fi calea lui de urmat. Uraste sa fie ignorat, daca va reusi sa mearga pe mijlocul drumului atunci va intalnii succesul.

Tigrul este un romantic, pasionat, jucaus este o experienta unica sa-l iubesti, iar casatoria va fi la fel, daca in prima pate a vietii a fost un idivid plin de viata, iute, infocat, a doua parte a vietii va fi calma, daca va invata sa renunte la putere. Tigrul are o viata plina de bucurie si lacrimi, de regrete si bucurii trecand de la o stare la alta foarte usor. Tigrului nu trebuie sa-i arati ca-ti pare rau pentru el deoarece este o persoana optimista si iubeste viata. Tigrul este un opimist prin excelenta, care se va intoarce din drum pentru o noua confruntare.

Tigrul de metal

Tigrul de metal este activ, agresiv si plin de pasiune. Este posibil sa fie un artist, pentru ca se viseaza mereu plin de stralucire, cu o personalitate pe masura fiind tot timpul in prin plan. Este un om muncitor si competitiv daca este pus pe drumul bun. Este imprevizibil, egoist si foarte radical in actiuni. Este constant dar numai cu dorintele si interesele sale. Acest tip de tigru este foarte usor de influentat fie in bine, fie in rau, dar decizia in ceea ce priveste actiunea este a lui pentru ca uraste s-i fie stirbita liberatatea.

Tigrul de apa

Este foarte uman si un mare aparator al adevarului. Este comunicativ si o face cu mare usurinta. Un bun conducator, inclinat spre idei si experiente noi, fiind foarte istet. Face foarte rar greseli in a aprecia omul cu care intra in contact pentru ca are un al 7-lea simt in acest domeniu. Capacitatile intelectuale sunt peste medie insa pierde timpul cu amanarea lucrurilor. Este cunoscut ca fiind un tip temperamental.

Tigrul de lemn

Are o personalitate toleranta, care evalueaza in cel mai mic amanunt situatia inainte de a lua o decizie. Nu cunoaste termenul de indispensabil, mai ales in ceea ce priveste oamenii cu care lucreaza, daca parasesti barca iti va ura ucces, dar in secunda urmatoare va gasi inlocuitor. Nu este tipul care sa aiba control total si permanent, trece totul in revista, dar ordinea la el este superficiala. Nu prea-i place disciplina, iar criticile oricat de constructive ar fi nu le va accepta.

Tigrul de foc

Este un vulcan de energie si un om plin de entuziasm. Mereu este gata de actiune, fiind o fire foarte activa s grabita preocupat de prezent. In orice lucru face se vede flacara care-i inlautrul lui tot timpul arzand. Este extrem de generos si orice activitate pe care o incepe devine prioritara, importanta si foarte urgenta si care trebuie rezolvata in cel mai scurt timp posibil. Este o fire optimista si nu crede in prezicerile rele, vede mereu partea plina a paharului chiar daca de multe ori paharul peste gol, gaseste el o solutie sa-l te faca sa-l vezi plin. Impozant si foarte sincer nu poate fi impersonal cu ceva din viata-i proprie.

Tigrul de pamant

Un iubitor al adevarului, cu spirit matur si sensibil, Tigrul de pamant este foarte responsabil si foarte practic in ceea ce face, nu va lua niciodata decizii pripite, este cel mai linistiti dintre tigrii cu ragaz mult pentru reflectii. Chiar daca nu este stralucitor este totusi rational si luminat. Tigrul de pamant nu va stabilii relatii prin atractii personale sau sexuale ci mai degraba pe baza utilitara, este mai mult grijuliu decat neinfricat, este cel mai putin ales sa duca o viata boema, chiar daca el are tendinta sa arate ca viata lui este boema. El va fi mereu un om serios prin munca sa, pentru ca doreste recunoasterea sa prin munca si stabilitate.Horoscopul chinezesc