´╗┐

Horoscopul floral

Zodiacul floral - floarea soareluiFLOAREA SOARELUL
1, 10, 19, 28

Horoscopul floral - floarea soarelui


Persoanele nascute in zilele de: 1, 10, 19, 28 sunt nascute sub semnul zodiacal al florii soarelui. Personalitatea acestora este dominata de o fire activa si dinamica, mereu in miscare datorita puternicei influente solare. Nativi acestei zodii sunt persoane pline de entuziasm, placute si vesnic in centrul atentiei chiar si atunci cand nu-si doresc acest lucru.

Dorinta de autoritate si putere poate duce la nesocotirea celor din jur uneori ajungand pana la tiranie. Impulsivitatea, severitatea excesiva si neadevarul sunt defectele majore ale florii soarelui, aceste defecte trebuie reprimate pentru o existenta placuta si armonioasa cu cei din jur.

Trasatura definitorie al acestei zodii este generozitatea care combinata cu diplomatia de care da dovada duce mereu la succes, reusind sa descopere mereu calea spre lumina chiar si in momente critice.

In cea ce priveste dragostea se lasa calauziti de instinct care in cele mai multe cazuri este indrumatorul perfect, in relatia de cuplu are tendinte autoritare dar pune suflet in relatie iubind cu adevarat.


Compatibilitati: Bujorul (2, 11, 20, 29), Albastreaua (4, 13, 22, 31), Orhideea (7, 16,25)
Zile favorabile: Duminica, Luni.
Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31.Horoscopul floral