´╗┐

Horoscopul floral

Zodiacul floral - papucul doamneiPAPUCUL DOAMNEI
3, 12, 21, 30

Horoscopul floral - papucul doamnei


Persoanele nascute in zilele de: 3, 12, 21, 30 sunt nascute sub semnul zodiacal al papucului doamnei. Nativi acestei zodii traiesc intr-o monotonie si rutina fara seaman, doresc sa aiba parte de o schimbare de ceva nou fapt ce-i impinge sa se implice in activitati noi, care sa-l stimuleze, de obicei prefera sa se implice in activitati de ordin intelectual unde nu necesita depunerea unui efort fizic.

Trasatura fundamentala al acestor nativi este curiozitatea si nevoia de a se implica inactivitati noi, dar de care se plictisc repede si cauta altceva, toate acestea duc la acumularea cunostintelor insa doar superficial. Urastc regulile stricte si doresc sa fie lasati sa aleaga liberi, orice restrictie ii face sa se simta ingraditi si vor face tot ce leva fi posibil pentru a face cum vor ei. Pentru ei viata viata este un joc sau ca o aventura dintr-o carte uneori tind sa exagereze, si ajung la suferinta si pierderi serioase.

Dragostea acestei zodii este definita de instabilitate,mereu in cautare de ceva nou ajungand intotdeaunasa-i caute defecte partenerului si sa il considere necorespunzator. In dragoste niciodata nu se implica total, iar fidelitatea nu este o notiune prea clara pentru nativi din aceasta zodie.


Compatibilitati: Macul (6, 15, 24), Trandafirul (9,18,27), Papucul doamnei (3,12,21,30).
Zile favorabile: Luni, Sambata, Duminica.
Numere norocoase:6, 9, 15, 18, 24, 27.Horoscopul floral