Caracterizarea zodiilor

Zodia fecioaraFECIOARA
23 august-21 septembrie

Caracterizarea zodiei fecioara


Fecioara se distinge prin eleganta vestimentara care si-o alege cu deosebita grija. Este ordonata, rationala si foarte ingrijita. Nu-i plac lucrurile facute la repezeala. Ea trebuie sa calculeze totul si de cele mai multe ori pierde imaginea de ansamblu pentru ca se opreste la cele mai mici detalii, ea considera ca daca nu cunoaste detaliile nu are cum sa priveasca ansamblul. Are o fire metodica si analitica cu ajutorul careia duce la bun sfarsit tot cea ce incepe.

Fecioara este atenta la detalii, cu un dezvoltat simt estetic, devedindu-se a fi un executant ideal tocmai pentru faptul ca este foarte atenta la toate detaliile. Este o persoana de incredere, ce abordeaza totul cu pragmatism si realism.

Nativul zodiei nu face promisiuni gratuite, inainte de a promite ceva se informeaza de toate aspectele situatiei si promite doar daca stie ca-si poate tine promisiunea.

Nativii din zodia Fecioarei se adapteaza profesional cel mai bine in serviciul celorlalti, muncind in activitati de rutina sau in profesii migaloase unde detaliile au o mare insemnatate. Fecioara ar trebui sa invete lucruri noi, sa caute solutii si sa se perfectioneze deoarece are o fire conservatoare care se multumeste cu ce are.

Negativizmul zodiei consta in preocuparea exagerata asupra detaliilor, despicarea critica a firului in patru si clasificarea lucrurilor sau al persoanelor dupa criterii clare. Acest fapt poate conduce la o mentalitate rigida, la dificultate de a evolua si de a-si coordona progresul pe scara sociala sau materiala.

Datorita firi sale care nu tolereaza greseala sau neglijenta si de a pune la indoiala sau de a verifica totul, are putini prieteni. Este mereu preocupata de problemele de la servici care o urmaresc si acasa dupa orele de program.

Dragostea la Fecioara nu are margini, ea iubeste cu tot sufletul si cu toata fiinta ei. Este toleranta in dragoste, intelegatoare, foarte deschisa si cat se poate de sincera. Nu-i place sa-i fie invadata intimitatea, de aceea va iubi in cea mai mare liniste, fiind credincioasa si fidela.

Elementul predominant: Pamantul.
Planeta guvernatoare: Mercur în aspect nocturn.
Atributele zodiei: Lipsa de indrazneala, nehotarare, egoism, se pierde in lucruri neesentiale.
Defectele zodiei: Constiinciozitate, adaptabilitate, perspicacitate, simt practic si estetic.


Caracterizarea zodiilor