Caracterizarea zodiilor

Zodia gemeniGEMENI
22 mai-21 iunie

Caracterizarea zodiei gemeni


Nativii aceastei zodii sunt cunoscuti pentru personalitatile lor duale si pentru abilitatea lor de a-si schimba starea de spirit in orice clipa, astfel pentru a face o apreciere cat mai reala despre gemeni trebuie luat in calcul inainte de toate dualitatea acestui semn. Poate fi drept, sincer, inteligent, sau din contra poate fi opusul acestor calitati, sau poate avea putin din fiecare: putina minciuna, putin adevar, putin altruism, putina rautate, deci trebuie sa-l cunosti foarte bine pentru a-l putea judeca.

Gemenii se afla intr-o permanenta activitate mentala fiind de o inteligenta rara, geniali in gandire dar, delasatori lipsindu-le continuitatea in atingerea unui scop.

Pentru ca este un semn dublu este foarte greu sa-l citesti, chiar daca situatia la prima vedere este cat se poate de clara. Este o fire foarte curioasa care vrea sa traiasca tot ceea ce-i ofera viata. Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima este mereu in actiune, foarte greu poate fi tinut intr-un loc si acest lucru cu atat mai mult cu cat ii place sa fie coplesit de activitati diverse care-l fac mai mult decat fericit.

Nu-i place programul fix, nu-i plac programarile in general, prefera spontaneitatea atat in munca cat si in activitatile de zi cu zi, acest lucru tocmai datorita faptului ca este mereu in miscare, mereu dornic sa invete, sa experimenteze lucruri si senzatii noi. Rarereori se pierde cu firea, dar cand o va face va scoate la iveala o latura mai putin placuta a temperamentului sau.

Gemenii adora societatea, le place compania oamenilor si mereu este in mijlocul lor, fiind prietenos si sociabil. Este un orator innascut care stie sa manuiasca vorbele si sa-si cucereasca asistenta.

Nici in dragoste nu se lasa mai prejos, aranjeaza cuvintele si se joaca cu ele cum doreste, dar din pacate dragostea lui este mai mult o cucerire, o bifa pe lista decat sentimente reale. Interesul lui sta treaz pentru o persoana pana cand aceasta ii cade in brate, dupa care isi pierda orice interes si porneste in cautarea urmatoarei idile.

Dar cum nimic nu este vesnic, la fel si cuceritorul nostru va ajunge, cand se asteapta cel mai putin, in bratele lui Cupidon. Va fi cucerit cu ajutorul propriilor arme. Povestea lunga si cuvintele manuite cu iscusinta vor fi cele care-l vor face pe nativul zodiei sa se indragosteasca si sa iubeasca. Dar acum o va face cu sufletul. Este nevoie de multa rabdare pentru a ajunge in sufletul lui, dar mertita.

Elementul predominant: Aerul.
Planeta guvernatoare: Mercur în aspect diurn.
Atributele zodiei: Inteligenta, sociabiltate, ratiune, bun orator.
Defectele zodiei: Dualitate, agitatie, viclenie, lipsa de afectivitate.


Caracterizarea zodiilor