Caracterizarea zodiilor

Zodia pestiPESTI
19 februarie-20 martie

Caracterizarea zodiei pesti


Nativul din aceasta zodie este un idealist convins, sensibil, romantic si visator, oscilant si nehotarat. Este o persoana inteligenta cu o surprinzatoare capacitate de intelegere, diplomat innascut, capabili de adevarate sacrificii pentru cei care-i cer ajutorul.

Sentimentalistul Peste simbolizeaza dragostea, bunatatea si devotamentul fata de familie si prieteni, datorita firi sale inocente nu vede oamenii asa cum sunt ei, îi vede cum ar vrea sa fie, fapt ce-i provoaca multa suferinta cand descopera adevarata fata a lor, sau cand îi este inselata increderea.

Deoarece este intelegator si crede foarte mult in bunatatea celorlalti, pestelui îi lipseste adesea pragmatismul si realismul. Daca greseste se descurajeaza usor si cade in veritabile depresii. Este foarte preocupat de felul cum arata si cum se comporta in societate, pentru el fiind de o importanta majora impresia pe care o lasa celor din jur.

Pestii sunt devotati prietenilor sau cauzelor pe care si le asuma, atata timp cat stiu ca se bucura de increderea si admiratia celor din jur.

Nativul din aceasta zodie isi cunoaste slabiciunile insa le tine bine ascunse, uneori este exagerat de secretos si are tendinta de a se retrage intr-o lume a lui imaginara. Poate fi atras de alcool, droguri, sau de speculatii care-i pot provoca pagube.

Din punct de vedere profesional, nativii zodiei sunt persoane motivate, inspirate, atente la detalii bucurandu-se de un succes aparte in cariera, pot ocupa cu brio pozitii de raspundere, dar nu fac eforturi pentru a avansa. De obicei nu-si exprima singuri parerile asteptand sa fie intrebati inainte de a formula o parere.

Pestii sunt adevarati maestri ai dragostei, stiu cum sa-si faca partenerii sa se simta unici, fiind delicati, sensibili, fideli, si romantici incurabili care-si doresc o relatie stabila. Odata loviti de sageata lui Cupidon devin incredibil de creduli si dependenti de partener, cautand mereu asigurari ca sunt iubiti prin dovezi convingatoare de dragoste.

Elementul predominant: Apa.
Planeta guvernatoare: Jupiter.
Atributele zodiei: Putere de sacrificiu, romantism, sensibilitate, imaginatie, generozitate, compasiune.
Defectele zodiei: Neincredere in fortele proprii, neliniste, lipsa fermitatii si al pragmatismului, usor influentabili.


Caracterizarea zodiilor