Caracterizarea zodiilor

Zodia sagetatorSAGETATOR
22 noiembrie-20 decembrie

Caracterizarea zodiei sagetator


Sagetatorul este cunoscut ca fiind corect, generos, cu o inalta tinuta morala, care nu incearca sa insele pe nimeni cu nimic si niciodata nu va putea fi prins ca a calcat stramb. Iubeste viata pe care o traieste armonios, fiind mereu plin de optimism si foare vesel. Are o fire dinamica careia îi plac iesirile in lume si calatoriile.

Sagetatorul are o inteligenta stralucitoare, dar superficiala, acestuia îi displace sa asculte parerea celor din jur si va face mereu doar ceea ce vrea, ajungand astfel deseori sa piarda contactul cu realitatea.

Nativul din Sagetator nu va uita niciodata de unde a plecat, amintind acest lucru de cate ori are ocazia. Desi constient de propria sa valoare este deseori dualist si nehotarat, incercand sa faca doua lucruri total opuse cu care uneori nu este de acord. Adora sa se invarta in cercurile selecte si mereu va avea grija sa discute numai cu oameni de calibrul sau sau superiori lui.

Daca Sagetatorul va avea puterea necesara sa-si controleze orgoliul se va dovedi a fi un foarte bun sfatuitor si un foarte bun prieten. Este foarte sincer si-i place sa spuna lucrurilor pe nume, cu toate ca uneori se dovedeste a fi lipsit de tact atragandu-si in acest fel antipatii fara rost.

Persoanele nascute in aceasta zodie au un dezvoltat simt al afacerilor, un talent organizatoric exceptional, bazandu-se mai putin pe ratiune si mai mult pe intuitie.

Sagetatorii sunt buni oratori, dau sfaturi si solutii originale insa trebuie sa-si cultive sinceritatea si preocuparea pentru ceilalti si sa invete sa fie retinuti sau hotariti la momentul potrivit. Adeseori îi trateaza pe cei din jurul sau cu aroganta.

Vietile Sagetatorilor sunt adesea pline de contradictii, schimbari si emotii. In dragoste caile lor sunt incurcate deoarece pentru un Sagetator este foarte greu sa traiasca intr-o relatie stabila, de lunga durata, fiind mai degraba atras de libertate si aventura.

Sagetatorul chiar daca nu-si manifesta sentimentele, isi iubeste familia pe care o protejeaza si de care are o deosebita grija.

Elementul predominant: Focul.
Planeta guvernatoare: Jupiter.
Atributele zodiei: Exteriorizare, vitalitate, entuziasm, optimism, franchete.
Defectele zodiei: Tendinte rebele, imprudenta, razbunator, sarcastic, snobism.


Caracterizarea zodiilor